Onze diensten

Ons bedrijf bestaat uit drie belangrijke pijlers; vakgarage, top-occasions en no nonsense autoverhuur. Met ons enthousiaste en ervaren, goed opgeleid team zorg ik voor het in stand houden van de mobiliteit van de klant. Hieronder versta ik alles dat te maken heeft met persoonlijke aandacht, advies op maat, service en betrouwbaarheid. Met deze persoonlijke benadering kan ik uitstekende kwaliteit garanderen van alle geleverde arbeid en producten.

Voor het onderhouden van uw belangrijke vervoersmiddel kunt u op ons rekenen. Bij niet tijdrovende reparaties kunt u wachten onder het genot van een kopje koffie of thee.

VAKGARAGE

Vakgarage Schaap is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland.

MEER INFO

OCCASIONS

Wij bieden een brede keuzes in nette occasions van verschillende merken en modellen. Hiernaast zijn wij ook officiƫle Suzuki dealer.

BEKIJK AANBOD

HUREN

Wij zijn aangesloten bij Autohopper. Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Gekenmerkt door onze duidelijke prijzen en voorwaarden.

MEER INFO